Lars Kragh Andersen Bitcoin Evolutionr Anmeldelse – Svindel Eller Legitiem?

Lars Kragh Andersen

(født 8. december 1980), også kendt i medierne som License-Lars, er en Dansk anarko-kapitalistisk politisk aktivist,

produktnavn: Bitcoin Evolution

Officielt websted: klik på hende

SPECIALRAPPORT: Lars Kragh Andersen seneste investering forbløffer eksperter  og skræmmer de store banker

Danskere gør allerede millioner af danske kroner hjemmefra ved hjælp af denne “smuthul til velstand” – men er det legitimt?

Bitcoin Evolution   

Lars Kragh Andersen kommer ud med nye hemmelige investeringer, der gør hundredvis af mennesker i Danmark meget rige

(Go’ morgen Danmark) – Den danske skuespiller, forfatter og instruktør Lars Kragh Andersen har lavet et navn til sig selv som en skarp, lige talker, der ikke har noget imod at være ærlig om, hvordan han tjener sine penge.Bitcoin Evolution

Han er kendt som en stor skuespiller, som gerne er ærlig omkring, hvordan han tjener sine penge.

Sidste uge optrådte han i Go’ morgen Danmark og annoncerede et nyt ’smuthul til velstand’, som han siger kan forvandle alle og enhver til millionærer i løbet af 3-4 måneder. Bodnia bønfaldt alle i Danmark om at benytte sig af denne fantastiske mulighed, før de store banker lukker den ned for altid.

Og rigtigt nok, minutter efter interviewet var ovre, ringede Danske Bank for at forhindre, at Bodnia interview blev sendt, men det var for sent.

Her er præcist, hvad der skete:

Go’ morgen Danmarks studievært Ida Wohlert inviterede Bodnia med på programmet for at give eventuelle gode råd om, hvordan man kan opbygge velstand, og den danske skuespiller smed en bombe:

”Det, der har givet mig succes, er at benytte mig af nye muligheder hurtigt og uden tøven. Og lige nu tjener jeg flest penge på et nyt program kaldet Bitcoin Evolution til automatisk handel med kryptovaluta. Det er den allerstørste mulighed for hurtigt at opbygge en lille formue, som jeg har set i hele mit liv. Jeg opfordrer alle til at se på det, før bankerne lukker det ned.

Go’ morgen Danmarks studievært Ida Wohlert blev målløs, da Bodnia hev sin telefon frem og viste tilskuerne, hvor mange penge han tjener ved hjælp af dette nye pengegenererende program, der nu får hele Danmark til at summe.

Udsendelsen løb tør for tid, før Bodnia kunne forklare nærmere, men vi fik et eksklusivt interview med ham, så vi kunne høre nærmere om denne kontroversielle mulighed.

EKSKLUSIVT INTERVIEW MED Lars Kragh Andersen

”Du har muligvis hørt om denne nye investeringsplatform for kryptovaluta kaldet Bitcoin Evolution , som hjælper almindelige mennesker i Danmark, Asien og Nordamerika med at opbygge formuer over nat. Du er måske skeptisk, fordi det lyder for godt til at være sandt.”

Bodnia fortsætter:

”Det forstår jeg godt, for jeg tænkte det samme, da en betroet ven fortalte mig om den, men efter jeg med mine egne øjne havde set, hvor mange penge han tjente, var jeg nødt til at prøve den selv.

Jeg er glad for, at jeg prøvede den, for det var nogle af de hurtigste og letteste penge, jeg nogensinde har tjent. Jeg taler om titusinder af danske kroner om dagen på autopilot. Det er bogstaveligt talt den letteste måde at tjene en formue på lige nu. Og det kommer ikke til at vare ved meget længere, når stadig flere folk finder ud af det. Eller når bankerne lukker det ned for altid.”

Hvad er nøjagtigt Bitcoin Evolution , og hvordan fungerer det?

Ideen bag Bitcoin Evolution er ganske ligetil: At lade helt almindelige mennesker tjene på boomet af kryptovaluta, som stadig er det 21. århundredes mest lukrative investering, på trods af hvad de fleste folk tror.

Selv om prisen på bitcoin er faldet fra dens højeste værdi på 20.000 $ pr. bitcoin, tjener de handlende stadig formuer. Hvorfor? Fordi der findes tusinder af andre kryptovalutaer udover bitcoin, som handles for store profitter hver dag.

Nogle af disse kryptovalutaer omfatter Ripple, Ethereum, Monero og Zcash, og de indbringer stadig gevinster på over 10.000% og højere for normale mennesker i Danmark.

Bitcoin Evolution lader dig profitere af alle disse kryptovalutaer, selv når markedet er hårdt. Den bruger kunstig intelligens til automatisk at håndtere lange og korte salg for dig, så du kan tjene penge døgnet rundt, selv når du sover.

Bitcoin Evolution bakkes op af nogle af de mest intelligente teknikerhjerner, der nogensinde har eksisteret. Richard Branson, Elon Musk og Bill Gates for bare at nævne nogle få.

Bill Gates og Richard Branson diskuterer Bitcoin Evolution

Disse teknologiske genier har bygget multimilliardær-virksomheder på at løse komplekse problemer som online betaling, databehandling og transport. Nu arbejder de på det globale problem, som den ulige fordeling af velstand er, ved at lade alle – uanset hvor rige eller fattige de er, tjene nok penge til at leve et lykkeligt og tilfredsstillende liv.

DEN LUKRATIVE PENGEGENERERENDE HEMMELIGHED, SOM DE STORE

BANKER IKKE ØNSKER, AT DU SKAL VIDE

Lars Kragh Andersen fortsætter:

”Vi lever i økonomisk hårde tider, og dette er den løsning, som folk har ventet på. Aldrig i historien har vi haft sådan en fantastisk mulighed, som almindelige mennesker nemt kan benytte sig af for at generere en gevaldig værdi på kort tid.

Nogle mennesker tøver med at afprøve den, fordi den er så anderledes. Og det er, fordi de store banker prøver på at dække over den! De store banker laver aktiv propaganda og kalder kryptovalutaer og platforme som Bitcoin Evolution for bedrageri. Hvorfor? De er bange for, at deres virksomheders profitter skrumper, når kunderne ved, hvordan de selv kan skabe massiv velstand.

Sandheden er, at kryptovaluta er Billionaire en i vores levetid, og at alle, som ikke hopper med på vognen, går glip af den. Jeg har allerede modtaget vrede opkald og trusler fra store finansvirksomheder, fordi jeg gør folk opmærksomme på denne teknologi. Men pyt med dem. Folk i Danmark er allerede ved at kende sandheden, og det er kun et spørgsmål om tid, før flere og flere gør det samme.

Jeg deler dette, fordi jeg også har modtaget hundreder af e-mails fra folk, der takker mig for at dele denne hemmelighed. Min favorit er en fra en ung mand, som har købt hans drømmebil til sin lille bror – en Ferrari 488 Pista – med penge, som han har tjent med Bitcoin Evolution . Denne platform forbedrer virkelig livet for alle i hele verden en smule

 

Steven Baker brugte fortjenesten han tjente fra Bitcoin Evolution at købe sin lillebror hans drømme bil. Hvilken inspirerende måde at bruge rigdom til godt!

HVORDAN FUNGERER BITCOIN SYSTEM VIRKELIG? VI TESTER DEN SELV

Vores chefredaktør ville ikke lade os udgive interviewet med Lars Kragh Andersen før vi havde bekræftet, at Bitcoin Trader er en lovlig mulighed for at tjene penge hjemmefra. Vores virksomhedsledelse ønskede ikke, at vi skulle udgive oplysninger, der potentielt kunne få mennesker i Danmark til at miste deres hårdt tjente penge.

Derfor har vores redaktionshold testet Bitcoin Evolution for at sikre sig, at den rent faktisk virker, som Bodnia har beskrevet. En af vores online redaktører, Zachary Tisdall, meldte sig frivilligt til at risikere sine egne penge og afprøve Bitcoin Code.

Zachary er en 53-årig far til 2 døtre, og hans kone mistede sit arbejde pga. sygdom sidste år. Han indrømmede, at han havde økonomiske problemer, og at denne investeringsmulighed kunne være svaret.

Zachs familie kæmpede for at få enderne til at mødes og håbede det Bitcoin Evolution kunne lindre hans økonomiske pres, så han besluttede at teste systemet og rapportere sine resultater

Zachary rapporterer:

”I starten, da jeg hørte om interviewet med Bodnia, tænkte jeg, at det var for sjov. At tjene penge hjemmefra er bare en drøm. Mine finansielle omstændigheder taget i betragtning besluttede jeg mig for at give den en chance alligevel – også for den gode histories skyld.

Jeg så en introduktionsvideo om platformen aog tilmeldte mig. Det virkede, som om videoen lovede for meget, men jeg lagde min skepsis på hylden. Indenfor få timer modtog jeg et opkald fra min personlige investor. Han besvarede alle de spørgsmål og tvivl, jeg havde, og han forsikrede mig om, at jeg ville komme til at tjene penge. Punktum.

Min personlige investor lovede endda, at hvis jeg mistede så meget som en femøre, ville han straks refundere mit indskud på 2.100 kr. Så sikker var han på, at dette ville forandre mit liv. Den kundeservice er virkelig bedre end alt, hvad jeg nogensinde har set, og det er ikke så sært, at bankerne er bange.

Da jeg havde fået adgang til platformen, betalte jeg mit startindskud på 2.100 kr. Det er omtrent, hvad min familie bruger på junkfood hver måned, så jeg besluttede mig for ikke at tage familien ud på burgerbarer i en måned. Nu kan vi være sunde, og vi har muligheden for at blive rige.

Selve Bitcoin Evolution – systemet er en platform til automatisk handel med kryptovaluta. Softwaren bruger avancerede AI-algoritmer og maskinlæring til at forudsige præcist, vornår kryptovalutaer går op og ned. Derefter køber og sælger den automatisk på dine vegne døgnet rundt. Teknologi har allerede gjort vores liv lettere på alle mulige måder, så hvorfor skulle vi ikke også bruge den til at tjene penge?”

ZACHARY RESULTATER MED SYSTEMET I REALTID

”Indenfor 1 time efter jeg havde indbetalt 2.100 kr., begyndte softwaren at handle for mig. For at være ærlig, så var jeg bange for, at den ville miste alle mine penge. Og rigtigt nok, så var min første handel et tab på 165 kr.

Jeg mærkede, hvordan min hals snørede sig sammen. Jeg troede, at jeg var blevet narret. Jeg var klar til at ringe til min personlige investor og bede om at få mine penge tilbage. Men så huskede jeg på, hvad han havde fortalt mig tidligere: Algoritmen har ret omkring 80-89% af tiden. Du kommer ikke til at vinde HVER handel, men du vinder nok til at få et overskud alt i alt.

Så jeg lod softwaren blive ved med at handle for mig og holdt godt øje med den. Den næste handel lavede profit! Kun 125 kr. men det var stadig noget. Så lavede den næste handel 366 kr. profit, den næste 145 kr. profit, og det var alt i alt en profit på 430 kr. Og alt det på under 5 minutter!

Snart begyndte jeg at skovle kontanter op som sne, og jeg kunne ikke tro mine egne øjne. Hver gang jeg opdaterede skærmen, var min profit blevet større og større. Det føltes, som om jeg var på narko, for det var så spændende.

Hver gang jeg opdaterede mit handelsdashboard, voksede mine overskud højere og højere. Det var sådan en spændende haste!

Nu ved jeg så, hvorfor Lars Kragh Andersen altid er i så godt humør. Og hvorfor de store banker ikke ønsker, at nogen kommer i nærheden af dette smuthul til velstand. Sidst på dagen havde jeg tjent over 4.974 kr., hvilket ikke var dårligt fra en startinvestering på 2.100 kr. Jeg var så begejstret, at jeg knap nok kunne sove.

Den næste dag var en tirsdag, og jeg var nødt til at gå på arbejde. For at være ærlig (og lad være med at sige det til min chef), så var det svært at fokusere på mit job, når jeg vidste, at Bitcoin Evolution – softwaren tjente penge.

Jeg sneg mig ud på toilettet nogle få gange for at tjekke mine profitter, og de blev ved med at vokse (med et lille tab her og der). Sidst på dagen, før jeg lagde børnene i seng, viste saldoen på min konto 8.904 kr. Det er mere, end jeg tjener om UGEN på mit almindelige job!

Sidst på ugen havde jeg i alt tjent 35.304 kr. Jeg hævede nøjagtigt 30.000 kr. og geninvesterede resten. Indenfor 2 dage modtog jeg min første check med posten – på præcist 4.500 $ (30.000 kr.). Jeg kunne ikke tro det.”

Zach har modtaget en check for €4.500 for hans første to uger at bruge Bitcoin Evolution

Zachary fortsætter,

”Nu tjener jeg konsekvent 4.600 til 10.000 kr. ekstra om dagen, takket være Bitcoin Evolution Nu bliver pengene bare indbetalt på min bankkonto med få dages mellemrum. Med bare nogle få klik modtager jeg mine penge indenfor 24 – 48 timer. Hver gang overførslen rammer min bankkonto, er jeg nødt til at nive mig selv i armen for at være sikker på, at jeg ikke drømmer.

Heldigvis ELSKER jeg mit job her, hvor jeg kan bringe vigtige nyheder (som denne) til folk, for ellers ville jeg have sagt op allerede. Jeg har dog en plan om at holde ferie med min familie på Bali i Indonesien for at fejre, at vi er gældfri, og at min families finanser endelig kører på skinner igen.

Det ville ikke have været muligt uden Bodnia gavmildhed, da han delte sin hemmelighed live på tv. Og jeg er glad for, at jeg tog chancen for selv at afprøve Bitcoin System Min kone er gladere end nogensinde før, og mine børns legetøjshylde er godt fyldt op.

Mine kolleger er godt trætte af, at de ikke tilmeldte sig selv for to uger siden, som jeg gjorde. Men hele kontoret tilmeldte sig hurtigt (også min chef), og nu kalder de mig alle en ”helt”, fordi jeg afprøvede det.”

hvordan man kommer i gang med Bitcoin Evolution (begrænsede pladser

tilgængelige)

For at komme i gang behøver du kun din computer, smartphone eller tablet med internetadgang. Du behøver ikke andre specifikke færdigheder end at vide, hvordan du bruger en computer og surfer på internettet. Du har ikke brug for nogen teknologi eller cryptocurrency oplevelse, fordi softwaren og din personlige investor garanterer, at du får en fortjeneste.

En anden fordel ved dette program er, at du kommer i gang, når du vil. Du kan lave din egen tidsplan – hvad enten det er 5 timer om ugen eller 50 timer om ugen. Du skal bare starte autohandelssoftwaren, når du ønsker det, og du kan holde pause, når du vil (jeg ved ikke, hvorfor du nogensinde ville have det).

For at spare vores læsers tid og dobbeltkontrol af funktionaliteten oprettet Keith venligst en guide til at komme i gang med systemet.

Her er mit trinvise gennemgang:

Den første ting, du ser, er en video, der viser styrken i Bitcoin Evolution . Annonceringen er stor og fed og i dit ansigt, men det er et amerikansk produkt, og det er sådan de gør tingene. Uanset hvad sender du blot dit navn og din e-mail-adresse ved siden af videoen for at komme i gang med det samme.

(Tip: Selvom du ikke beslutter at investere nogen penge, anbefaler jeg, at du tilmelder dig nu, fordi det er gratis, og tilmeldinger til beboere i Storbritannien kan afsluttes når som helst)

Dernæst bliver du bedt om at finansiere din konto. Da jeg navigerede på indbetalingssiden, ringede min mobil. Det var et internationalt nummer, så jeg tøvede med at svare, men så indså jeg, at det tydeligvis var fra.

Det var helt sikkert min egen personlige kontoadministrator. Hans tjeneste var stor. Han tog mig igennem hele finansieringsprocessen. De accepterer alle større kreditkort som Visa, MasterCard og American Express. Jeg gik videre og deponerede det mindste beløb, der 180 Kr.

Når den var finansieret, navigerede jeg til “Auto-Trader” -softwaren, satte handelsbeløbet til de anbefalede 50 Kr og aktiverede det. Softwaren begyndte at handle hurtigt, og jeg var først bekymret, men lad det gøre sine ting.

”Alle vil være rige, men ingen ved, hvordan man gør det. Nå, er en livs levetid mulighed for at opbygge en formue, der giver dig mulighed for at leve det liv, du virkelig ønsker. Det vil IKKE være der for evigt, så gå ikke glip af det. ” – Lars Kragh Andersen

UPDATE

Vi har lige modtaget nyheder om, at fra i dag er næsten alle stillinger udfyldt for danske indbyggere. Bitcoin Evolution kan kun acceptere et begrænset antal samlede brugere for at holde overskuddet pr. Bruger er høj. I øjeblikket er der stadig (150) pletter tilbage, så skynd dig og tilmeld dig nu for at sikre din plads.